Studentski Garden Barbecue Party 2017

Povodom kraja nastave Odjel za matematiku, u suradnji sa Studentskim zborom Odjela za matematiku, po drugi puta organizira Garden Barbecue Party. Party će se održati u četvrtak (25. svibnja) s početkom u 17h u našem dvorištu, a čitav događaj je i ove godine u potpunosti sponzoriran od strane tvrtke Adacta. Glavni motiv za organizaciju ovog događaja je okupljanje studenata i nastavnika u opuštenoj atmosferi u kojoj ćemo zajedno proslaviti skori završetak ljetnog semestra. Dva su noviteta u organizaciji u usporedbi s prošlom godinom. Ove godine u sklopu party-a održat će se i dva popratna događaja:

  1. ŠAHOVSKI TURNIR “MATHOS 20♟7”
  2. MATHOS TURNIR U BELI

Sam šahovski turnir organizira se na nivou UNIOS-a, te u tehničkoj organizacije naše šahovske sekcije, a organiziran je po svim pravilima struke (uključujući i suca). Više informacija kao i prijave na sudjelovanje možete pronaći na ovoj poveznici. Turnir u beli je predviđen samo za naše studente, a prijaviti sudjelovanje možete na ovoj poveznici.

Također, molimo vas da se registrirate ukoliko planirate prisustvovati party-u na sljedećoj poveznici, te nam na taj način olakšate organizaciju događaja (npr. organizacija količine hrave, pića, itd.). 

Ovo prilikom zahvaljujemo Adacti na sponzorstvu, a sve vas pozivamo da nam se pridružite na partyju, čiji moto ostaje isti kao i prošle godine: 

“If you’re spending your entire early 20s chasing the next party, what are you running away from?” ― Demi Lovato