Case Challenge – studentsko natjecanje

U suradnji s tvrtkom BE-terna (ex Adacta) organiziramo Case Challenge, studentsko natjecanje u razvoju rješenja za probleme naše studentske referade.

Budući su nas okolnosti spriječile da održimo tradicionalni Studentski BBQ Party čiji je BE-terna ponosan sponzor već nekoliko godina, odlučili smo nastaviti suradnju u nešto drugačijem obliku.

BE-terna i mathos Case Challenge pred vas stavlja izazov digitalizacije i optimizacije rada studentske referade uz pomoć RPA tehnologije. RPA odnosno Robotic Process Automation tehnologija predstavlja svojevrsnu revoluciju u načinu rada zaposlenih čiji poslovi se sastoje od repetitivnih i samim time monotonih zadataka. Razvojem softverskog robota takvi poslovi se optimiziraju i automatiziraju, a zaposlenima ostaje više vremena za važne zadatke.

Okupite tim od troje ljudi, istražite s kojim repetitivnim poslovima se djelatnice u referadi susreću u svom radu i prijavite se za sudjelovanje u razvoju rješenja do 30. studenog 2020. godine na mail student@be-terna.com.

Za najbolje, BE-terna je pripremila vrijednu nagradu! Tim čije rješenje stručni žiri proglasi najboljim osvojit će nagradu u iznosu od 10.000 kuna.

Detaljnije informacije nalaze se u službenom pozivu (link).