Posljednji Transnacionalni projektni sastanak u okviru Erasmus+ projekta GAMMA

Posljednji Transnacionalni sastanak u okviru Erasmus+ projekta GAMMA održan je 14. i 15. rujna 2023 na Rabu. Sastanak su organizirali članovi GAMMA tima Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab u suradnji s članovima GAMMA tima s Fakulteta primijenjene matematike i informatike Sveučilišta u Osijeku, a održan je u školi na Rabu. Na sastanku je sudjelovalo 22 sudionika iz 4 partnerske zemlje. Glavna svrha sastanka bila je rasprava o rezultatima projektima, završnom izvješću i budućoj suradnji.

Prvi dan sastanka bio je posvećen prezentaciji o sustavu Mobility Tool i Erasmus+ platformi za rezultate projekta, kao i diskusijama o dovršavanju intelektualnih rezultata projekta, pripremnim radnjama potrebnim za objavljivanje rezultata projekta, raspodjeli zaduženja i rokovima za njihovo obavljanje. U poslijepodnevnim satima domaćini su sudionike poveli na izlet brodom koji je završio zajedničkom večerom. Drugog dana održan je niz rasprava i radionica vezanih uz informacije potrebne za pripremu završnog izvješća. Radni dan završio je evaluacijom skupa. Nastavnici i učenici škole domaćina bili su zaslužni za odličnu organizaciju pauza i zajedničkih ručaka.

Kako projekt završava 20. rujna 2023., ovo je na žalost bio posljednji susret uživo na projektu. Više detalja o aktivnosti, projektu i projektnim rezultatima može se naći na mrežnoj stranici projekta.